KalaKukko Leaderin PUIKU 2- teemahanke yhteisten tilojen investointeihin

 

PUIKU 2- teemahankkeen haku alkaa 1.9.2018.

PUIKU2-teemahankkeessa voi tehdä seuraavia investointeja:

Korjausrakentaminen:

Parantaa ja kunnostaa yhteisiä tiloja pienehköillä remonttitoimenpiteillä

Hankkia ja asentaa ilmalämpöpumppuja

Kone-laite-kalustohankinnat:

Hankkia yhteisiin tiloihin turvallisuutta parantavia laitteita (aggregaatit, sydäniskurit, valvontalaitteisto), av-laitteita (äänentoisto, – videotykki,- valkokangas/näyttö, karaokelaitteet yms.), tilojen toiminnallisuutta lisäävää kalustoa (esim. astiat, tuolit, pöydät, kodinkoneet)

Hankkeeseen voi hakea mukaan rekisteröidyt yksityisoikeudelliset toimijat, kuten yhdistykset, säätiöt ja yleishyödylliset osuuskunnat.

Hakemus liitteineen on jätettävä viimeistään 4.1.2019 (postileima viim. 4.1.2019). Hakemuslomake tulee toimittaa sekä paperisena että sähköpostilla (sanna.happonen@kalakukkory.fi). Hakemuksen liitteet tulee toimittaa vain paperisena, ei sähköpostilla.