Pohjois-Savon EU-rahoitusinfo 7.11

Pohjois-Savon EU-rahoitusinfo 7.11

Tervetuloa Pohjois-Savon EU-rahoitusinfoon ke 7.11.2018!

Pohjois-Savon EU-rahoitusinfon ohjelma on nyt julkaistu. Aamupäivän tilaisuudessa esitellään Pohjois-Savon maakuntaohjelman toimeenpanosuunnitelman mukaisesti niitä painotuksia, joihin kehittämishankkeita kahden seuraavan vuoden aikana toivotaan. Maakuntaohjelman toimeenpanosuunnitelma julkaistaan maakunnan yhteistyöryhmän ja maakuntahallituksen käsittelyn jälkeen viikolla 44 Pohjois-Savon liiton www-sivulla.  Rahoitusinfossa myös hankkeet pääsevät ääneen ja kertovat omista kokemuksistaan. Tilaisuuden lopuksi kuullaan katsaus EU-ohjelmakauden 2021-2027 alue- ja rakennepolitiikan valmistelun tilanteeseen.

Pohjois-Savon liitto ja ELY-keskus järjestävät ke 7.11.2018 aamupäivän tilaisuuden EU:n rahoitusmahdollisuuksista maakunnassa (EAKR, ESR, maaseutu). Tilaisuus on kohdennettu maakunnan kehittäjille eli hankkeita potentiaalisesti toteuttaville organisaatioille (kunnat, kehittämisorganisaatiot, tutkimus- ja koulutusorganisaatiot, yhdistykset, osuuskunnat).

Tilaisuus järjestetään Pohjois-Savon liiton maakuntasalissa Kuopiossa; voit seurata tilaisuutta myös verkkolähetyksen kautta. Ohjeet verkkolähetykseen osallistumisesta lähetetään ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen Pohjois-Savon liiton www-sivulla