Mahdollisuus osallistua Pohjois-Savon Järjestöstrategian tekemiseen verkossa on avattu!

Mahdollisuus osallistua Pohjois-Savon Järjestöstrategian tekemiseen verkossa on avattu!

Mukaan voivat osallistua kaikki järjestö- ja yhdistystoimijat Pohjois-Savossa!

– ideoi, äänestä, kommentoi ja vaikuta!

Järjestöjen Savo 2035 – strategiaseinään pääset tutustumaan täältä!

Strategiaseinän vastauksista koostetaan varsinainen Järjestöstrategia, joka lähtee lausuntokierrokselle tammikuussa 2019. Strategia julkaistaan keväällä 2019 järjestettävässä maakunnallisessa järjestöfoorumissa, josta lisätietoa tulossa pian! Strategiatyötä tehdään osana Sakke – Pohjois-Savon Järjestöyhteistyön kehittämishankkeen toimintaa. Strategiatyötä on tekemässä ja ohjaamassa useista eri järjestöverkostojen edustajista koottu Pohjois-Savon Järjestöfoorumi Jerry.