Kaikkien perheiden kohtaamispaikka-sivulle on koottu hyviä käytäntöjä ja toimintamalleja vapaasti hyödynnettäväksi

Kaikkien perheiden kohtaamispaikka-sivulle on koottu hyviä käytäntöjä ja toimintamalleja vapaasti hyödynnettäväksi

Kaikkien perheiden kohtaamispaikka -sivut on kehitetty Savon Vammaisasuntosäätiön Lastu-hankkeessa (2016-2018) yhteistyössä Pelastakaa Lapset ry:n Laine-hankkeen kanssa. Lastu-hanke oli mukana käynnistämässä Kuopion Perheentalon toimintaa. Hankkeessa kehitettiin kohtaamispaikan toimintaa vammaisille ja erityistä tukea tarvitseville lapsille ja perheille saavutettavaksi.

Sivuille on koottu Kuopion Perheentalon hyviä käytäntöjä ja toimintamalleja kaikkien perheiden kohtaamispaikan toimintaan. Hyviä käytäntöjä voi vapaasti käyttää ja soveltaa omassa toiminnassa. Hyvät käytännöt sopivat kaikkien perheiden kanssa käytettäviksi!

Tutustu sivuihin www.savas.fi/kohtaamispaikka. Sivut rakentuvat valmiiksi syksyn 2018 aikana.