Kulttuurisoten valtakunnallinen huipennus 9.11. – tuloksia ja visioita Kuopiossa

Kulttuurisoten valtakunnallinen huipennus 9.11. – tuloksia ja visioita Kuopiossa

Kulttuurisote 9.11. – tuloksia ja visioita

Kulttuurisote on Taiteen edistämiskeskuksen/ opetus- ja kulttuurisministeriön rahoittama kuuden maakunnan kumppanuushanke. Hanke on toiminut v. 2018 sote- ja maakuntauudistuksen valmistelutyön tukena nostaen keskusteluun kulttuurihyvinvoinnin ja asiakkaiden kulttuuriset oikeudet osana uudistuvia palveluja.

Tule kuulemaan Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin hallinnoiman Kulttuurisote-hankkeen tuloksista ja tulevaisuuden näkymistä 9.11. Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Hankkeen nostot tulevat kuudesta maakunnasta. Tilaisuudessa vierailee Helsingin yliopiston tutkimusjohtaja Mari Tervaniemi, joka alustaa aiheesta “Musiikkia kaikille – miksi?”. Päivän aikana kuullaan myös sosiaali- ja terveysministeriön sekä opetus- ja kulttuuriministeriön kehitysideoita taiteen ja kulttuurin mukaan ottamisesta uudistuviin palveluihin.

Kulttuuri tekee hyvää. Se on ihmisoikeus, mutta myös vaikuttava keino edistää hyvinvointia ja terveyttä.

Ilmoittaudu mukaan 2.11.2018 mennessä, osoitteessa: https://www.kuh.fi/koulutuskalenteri/ (klikkaa 9.11.)

Tilaisuus on seurattavissa myös etänä, mutta edellyttää etäseurantaan ilmoittautumista.
Tietoa tilaisuudesta saa välittää eteenpäin!