Järjestöjen ja yhdistysten tiedot näkyville Varkaudessa!

Järjestöjen ja yhdistysten tiedot näkyville Varkaudessa!

Varkauden kaupunki on ottanut käyttöön ratkaisun, mikä nostaa Varkauden alueella toimivat yhdistykset näkyviin kaupungin verkkosivuille. Varkauden kaupungin sivuilla näkyvät tiedot nostetaan Pohjois-Savon järjestötietopalvelusta (pohjoissavolaiset.fi).

Järjestöt ja yhteisöt voivat ilmoittaa tietojaan ja toimintaansa täysin maksutta Pohjoissavolaiset.fi – sivustolle. Sivuston ylläpidosta vastaa Sakke – Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishanke, jonka toiminnassa opastetaan ja tuetaan tietojen ilmoittamiseen. Ylläpitoon voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla tarvittaessa.

Pohjoissavolaiset.fi – sivusto tekee yhteistyötä pohjoissavolaisten kuntien ja kaupunkien kanssa. Varkauden kaupunki on edelläkävijä ja ehti ottaa ensimmäisenä käyttöönsä sivustolta tarjolla olevan leijuke – rajapinnan.

– On kaikkien etu, että järjestöt ilmoittavat tietonsa yhteen paikkaan, josta ne nostetaan näkyviin rajapinnan kautta muille sivustoille. Pohjoissavolaiset.fi – Järjestötietopalvelu on osa valtakunnallista toimeksi.fi – verkkopalvelukokonaisuutta, jonka kehittämisessä rajapinnat sivustolta on huomioitu. Ilmaisia rajapintoja tarjotaan ei-kaupallisille toimijoille vapaasti hyödynnettäväksi. Pohjois-Savossa jatketaan yhteistyön kehittämistä järjestötietopalvelun ja kuntien välillä Sakke-hankkeen toiminnassa. Henna Ovaskainen, Sakke-hankkeesta valottaa.

 

Tarkista, joko yhdistyksesi tiedot ovat mukana:  http://www.varkaus.fi/j%C3%A4rjest%C3%B6toiminta-varkaudessa
Tutustu ja tuo tietoja järjestötietopalveluun osoitteessa www.pohjoissavolaiset.fi.
Pohjoissavolaiset.fi – järjestötietopalvelun ylläpidon tavoitat: pohjoissavolaiset@pssotu.fi / p. 0442439000.