Pohjois-Savon järjestökyselyn tulokset on julkaistu

Pohjois-Savon järjestökyselyn tulokset on julkaistu

Pohjois-Savon järjestökyselyn tulokset tarjoavat ajankohtaista tietoa Pohjois-Savon järjestöjen ja yhdistysten toiminnan tilasta, tuen tarpeista ja yhteistyöstä. Maakunnan laajuinen järjestökysely toteutettiin nyt toista kertaa Pohjois-Savossa. Aiemmin kysely on toteutettu vuonna 2016.

Vuoden 2018 kyselyssä nousee esille mm. yhdistysten ja järjestöjen tarve selkeyttää omaa toimintaa, rahoituskanavien monipuolisuus sekä epävarmuus sote- ja maakuntauudistuksen vaikutuksista omaan toimintaan. Tutustu julkaisuun TÄÄLLÄ.

Pohjois-Savon järjestökyselyn toteutus sekä raportoinnin pohjatyö tehtiin Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys ry:n tilaamassa opinnäytetyössä Humanistisen Ammattikorkeakoulun yhteisöpedagogiopiskelijan, Juha Aholan toimesta. Opinnäytetyökokonaisuuteen voi tutustua tästä linkistä. Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistyksen hallinnoimassa Sakke – Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishankkeessa (2017-2019) on viimeistelty järjestökyselyn tulokset Pohjois-Savon järjestöstrategiatyön taustamateriaaliksi.