Pohjois-Savon maakuntahallitus hyväksyi järjestöneuvoston maakunnan viralliseksi neuvottelu- ja yhteistyörakenteeksi kaudeksi 2019-2020

Pohjoissavolaiset järjestöt ja yhdistykset tiivistävät yhteistyötään. Pohjois-Savon Jerryksi nimetty uusi yhteistyöryhmä tulee tarjoamaan kaikille halukkaille yhdistyksille ja järjestöille vaikuttamisväylän kunnalliseen ja maakunnalliseen toimintaan ja päätöksentekoon. Tavoitteena on asukkaiden osallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen.

Pohjois-Savon maakuntahallitus päätti kokouksessaan 28.1.2019 ottaa Pohjois-Savon Jerryn yhteistyöelimeksi muodostettavan järjestöneuvoston maakunnan viralliseksi neuvottelu- ja yhteistyörakenteeksi kaudeksi 2019-2020. Maakuntahallituksen edustajiksi neuvostoon nimettiin Pekka Leskinen ja Neeta Röppänen.

Pohjois-Savon Jerry – järjestöyhteistyöryhmään voivat tulla mukaan kaikki maakunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneet yhdistykset Pohjois-Savossa. Jerryn yhteistyöelimenä toimii edustuksellinen järjestöneuvosto, johon on haettavana 14 järjestöedustaja- ja varaedustajapaikkaa. Haku järjestöneuvostoon on avoinna 15.2.2019 saakka.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Jerryyn tai hae järjestöneuvoston edustajapaikkaa tästä.
Järjestöneuvoston hakuprosessista ja kriteereistä löydät tarkempaa tietoa täältä: tästä

Pohjois-Savon liiton uutisen aiheesta löydät tästä.

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Anne Aholainen
p. 044 2358997, anne.aholainen@pssotu.fi