Pohjois-Savon Järjestöfoorumi kokoaa järjestötoimijoita ympäri Pohjois-Savoa ajankohtaisten aiheiden äärelle

Pohjois-Savon Järjestöfoorumi kokoaa järjestötoimijoita ympäri Pohjois-Savoa ajankohtaisten aiheiden äärelle

Pohjois-Savossa järjestetään ensimmäistä kertaa maakunnallinen Järjestöfoorumi. Pohjois-Savon Järjestöfoorumi – Voimaa järjestötoimintaan! tilaisuus järjestetään Kylpylähotelli Kunnonpaikassa, Siilinjärvellä lauantaina 30.3.2019.

Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu kaikille pohjoissavolaisille yhdistys- ja järjestötoimijoille. Mukaan ovat tervetulleita järjestöjen työntekijät, hallitusten edustajat ja muut aktiivit sekä järjestöjen parissa työskentelevät muut toimijat.Tilaisuudessa julkistetaan ensimmäistä kertaa ikinä työstetty Pohjois-Savon järjestöstrategia sekä maakunnallisen Järjestöneuvoston kokoonpano. Osallistujat pääsevät myös kahteen valitsemaansa työpajaan, joissa teemoina ovat mm. Yhdistyksen uusiutuva ilme Savon Martat Ry:n johdolla ja Oma joukkorahoituskampanja Suomen suurimman joukkorahoituspalvelun Mesenaatti.me:n perustajiin kuuluvan Tanja Jänicken luotsaamana.

Tilaisuuden ohjelmassa on tarjolla ajankohtaisia puheenvuoroja järjestökentän näkökulmasta. Yksi puheenvuoroista on Suomen Punaisessa Ristissä ja Kansalaisyhteiskuntapolitiikan neuvottelukunnassa vaikuttavan Kristiina KumpulanKansalaisyhteiskunta hyvinvointia vahvistamassa. Mielenkiintoisen näkökulman yhdistystoiminnasta tuo esille Mielenterveyden Keskusliiton kouluttaja Jenni Rihti, kun hän kertoo aiheesta – Hyvinvointia yhdistystoiminnasta.

Tilaisuuden osallistujat saavat ennakkoon lähettää kysymyksiä Muutospaneeli -osuuteen. Panelisteina nähdään Marko Korhonen (Maakuntajohtaja, Pohjois-Savon liitto), Kristiina Kumpula (Suomen Punainen Risti ja Kansalaisyhteiskuntapolitiikan neuvottelukunta), Marja Pakarinen (Toiminnanjohtaja Nuorten Palvelu Ry) sekä Säde Rytkönen – (Hyvinvointikoordinaattori Kuopion kaupunki ja PTH-yksikkö).

Tilaisuuteen voi ilmoittautua 21.3.2019 mennessä osoitteessa:
https://link.webropolsurveys.com/S/F8D3EEAEE70F1152

Tilaisuuden järjestää Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys Ry:n hallinnoima Sakke- Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishanke. Hanke on Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen STEA:n avustaman Järjestö 2.0. -ohjelman osahanke.