Tietoa Pitäjäraadeista – uudet raadit valitaan 28.4.2019

Tietoa Pitäjäraadeista – uudet raadit valitaan 28.4.2019
OSALLISTU JA VAIKUTA MAASEUTUALUEEN VIIHTYVYYTEEN
MISSÄ?
Pitäjäraadit toimivat Kuopion maaseutualueilla Juankoskella, Karttulassa, Maaningalla, Nilsiässä, Riistavedellä ja Vehmersalmella.
KETKÄ?
Jokaisessa pitäjäraadissa on 5 – 10 jäsentä. Pitäjäraadit koostuvat tavallisista ihmisistä, joilla on ajatuksia, ideoita ja iloista mieltä – halu työskennellä asuinympäristönsä hyväksi! Pitäjäraatien toiminta on ei-poliittista.
MIKSI?
Pääset mukaan osallistumaan, vaikuttamaan ja kehittämään alueen elinvoimaisuutta.
KIINNOSTUITKO OMAN ALUEESI KEHITTÄMISESTÄ?
Lisätietoja saat oman alueesi pitäjäraatilaisilta, aluekoordinaattorilta tai kaupungin www-sivuilta www.kuopio.fi/pitajaraadit
Lisätiedot ja kyselyt: aluekoordinaattori Liisa Jokela p. 044 718 8922
UUDET PITÄJÄRAADIT VALITAAN 28.4.2019 Asetu ehdolle oman alueesi pitäjäraatiin Juankoskella, Karttulassa, Maaningalla, Nilsiässä, Riistavedellä ja Vehmersalmella! Tule rakentamaan ja kehittämään omaa elinympäristöäsi! Riittää, että Sinulla on ajatuksia ja ideoita, iloista mieltä ja haluat toimia asuinalueesi kehittämisen puolesta! Uudet raadit valitaan raatialueiden pitäjäkokouksissa 28.4.2019! Seuraa ilmoittelua paikallislehdissä ja Kuopion kaupungin nettisivuilla www.kuopio.fi/pitajaraadit
Alkuperäinen tiedote Kuopion Kaupungin kotisivuilla