Itä-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus rekrytoi työntekijöitä

Itä-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus rekrytoi työntekijöitä

Itä-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus hakee:

  • erityisasiantuntijaa, jonka tehtävänä on kehittää sosiaalihuollon tiedonhallintaa, tietojohtamista sekä koordinoida ja tukea ISOn asiantuntijaverkostojen/kehittämishankkeiden työtä. Työn sijoituspaikkana on ISOn Kuopion toimipiste. Lähetä hakemuksesi 3.4.2019 klo 16.00 mennessä. Katso rekrytointi-ilmoitus tästä (pdf)
  • suunnittelijaa, jonka tehtävänä on osallistua ISOn strategian mukaiseen sosiaalialan kehittämistoimintaan sekä koordinoida ja tukea ISOn asiantuntijaverkostojen työtä toiminta-alueella. Työn sijoituspaikkana on ISOn Kuopion toimipiste. Lähetä hakemuksesi 8.4.2019 klo 16.00 mennessä. Katso rekrytointi-ilmoitus tästä (pdf)

Lisätiedot: johtaja Tarja Kauppila, puh. 044 754 3333, tarja.kauppila@isonet.fi.
Rekry ilmoitus ISO:n sivuilla