Ylä-Savon Sukututkijain toiminta jatkuu vilkkaana

 

Ylä-Savon Sukututkijat ry:n vuosikokouksessa maanantaina 18. maaliskuuta todettiin toiminnan olevan vireää ja jäseniä kaikin puolin tyydyttävää. Yhdistys kokoaa sukututkimuksen harrastajia ja aiheesta kiinnostuneita. Tapaamisissa pidetään esitelmiä alueellamme vaikuttavista suvuista ja sukututkimuksen tekemisestä, sekä vieraillaan merkittävissä historiallisissa kohteissa. Yhdistys on myös erinomainen paikka kokemusten ja mielipiteiden vaihdolle.

Kuukausitapaamiset ovat toiminnan perusta, niitä pidettiin vuoden 2018 aikana yhteensä yhdeksän, joista toukokuussa retkeiltiin Kauppilanmäkeen Kauppisten suvun maisemiin. Tapaamisiin osallistui yhteensä 116 henkilöä. Tapaamiset ovat avoimia kaikille aiheista kiinnostuneille.

Vuosikokouksessa valittiin puheenjohtajaksi yhdistyksen pitkäaikainen ja ansioitunut puheenjohtaja Osmo Hallikainen jatkamaan tehtävässään. Varapuheenjohtajana jatkaa tehtävässään myös ansioitunut Tellervo Suhonen. Muut hallituksen jäsenet ovat Anneli Hälinen, Annikki Hartikainen, Helena Niemi ja Jorma Kajanus.