Tervetuloa Perheet keskiöön -hankkeen koulutuksiin Iisalmeen 2.4 ja Kuopioon 3.4

Tervetuloa Perheet keskiöön -hankkeen koulutuksiin Iisalmeen 2.4 ja Kuopioon 3.4

Tervetuloa Perheet keskiöön -hankkeen organisoimiin koulutuksiin Iisalmeen ja Kuopioon. Järjestämme kaksi samansisältöistä koulutusta, joiden tavoitteena tukea yhteisöllistä työtä perhekeskuksissa. Teemoina ovat mm. yhteisöllisyyden merkitys perheiden hyvinvoinnin edistäjänä, kohtaamispaikkatoiminnan kriteerit, koordinointi, toiminnan sisällöt ja kohtaava työ sekä perheiden oma toimijuus, sukupolvia yhdistävä toiminta ja vapaaehtoistoiminta kohtaamispaikoissa. Kouluttajina toimivat eri järjestöjen asiantuntijat.

Lue lisää:
Yhteisöllinen työ perhekeskuksissa ja niiden kohtaamispaikoissa – koulutus Iisalmi 2.4.2019
Yhteisöllinen työ perhekeskuksissa ja niiden kohtaamispaikoissa – koulutus Kuopio 3.4.2019