Riuttalan tapahtumakalenteri julkaistu!

Riuttalan kesä 2019

Riuttalan Talonpoikaismuseolla jatketaan yhteisen kulttuuriperintömme vaalimista tänäkin vuonna. Kesän tapahtumakalenteri on julkaistu ja tarkempia ohjelmatietoja päivitetään kevään aikana niin omille verkkosivuille kuin facebook-sivustollekin. Museoalue on ryhmille avoinna tilauksesta 13.5 alkaen ja jo perinteeksi muodostuneen Juhannuskirkon jälkeen 22.6 Talonpoikaismuseo ja Kahvila Katrin Kammarj´ avautuu yleisölle. Riuttala on avoinna perjantaista sunnuntaihin klo 12-17 17.8. saakka. Ryhmät ovat tervetulleita lokakuun loppupuolelle asti. Museoalue on mahdollista varata myös yksityiskäyttöön koko kauden ajan.

Lapsille ja nuorille Riuttalalla on iloisia uutisia: Loppuvuodesta 2018 Pohjois-Savon Osuuspankki myönsi Riuttalan talonpoikaiskulttuurin suojelusäätiölle 2000€:n arvoisen lahjoituksen lasten ja nuorten kulttuurikasvatukseen. Riuttalan hallitus päätti kohdistaa avustuksen suoraan pääsymaksuihin, joten kesällä 2019 kaikki alle 16-vuotiaat vierailevat Riuttalan Talonpoikaismuseolla normaaleina aukioloaikoina veloituksetta.

LISÄTIETOJA JA PÄIVITETTY TAPAHTUMAKALENTERI: www.riuttala.fi

Tutustu lisää Riuttalan Talonpoikaismuseoon kotisivuillamme, Facebookissa ja Instagramissa.

 

Lisätietoja/Tiedustelut:

Paula Kuuva säätiön sihteeri / hankekoordinaattori

050 595 4183

info@riuttala.fi

 

Riuttalan Talonpoikaismuseon osoite on Riuttalantie 719, 72100 Karttula.

Tieopasteet löytyvät mm. Haminalahden ja Karttulan keskustan ohittavan valtatie 551:n varrelta.