Kesäkuussa kokoonnutaan seminaaripäiville hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen teemassa

Kesäkuussa kokoonnutaan seminaaripäiville hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen teemassa

Kuopion kaupunki ja Suomen terveyttä edistävät sairaalat ja organisaatio ry (STESO) järjestävät maksuttomat seminaaripäivät 11.6 ja 12.6.2019. Kaksipäiväisen seminaarin teemana on yhteistyö hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä (HYTE). Voit ilmoittautua joko molempiin tai vain toiseen seminaaripäivään.

 

TIISTAI 11.6.2019 ”Sairaalamaailma terveyden edistäjänä – Korjaavasta toiminnasta ennaltaehkäisyyn”
Kuopion yliopistollinen sairaala, auditorio, (rakennus 1AA, 2.krs.) Puijonlaaksontie 2, Kuopio

Ensimmäisenä seminaaripäivänä pureudumme sairaalamaailman rooliin ja mahdollisuuksiin väestön terveyden edistämisessä: Kuinka siirretään painopistettä korjaavasta toiminnasta ennaltaehkäisyyn ja kuinka yhteistyö kuntien kanssa toteutetaan?

 

KESKIVIIKKO 12.6.2019 ”Kunnat hyvän elämän edistäjinä – muutoksia ja yhteistyötä”
Kamarimusiikkisali, Kuopion musiikkikeskus, Kuopionlahdenkatu 23, Kuopio

Toisen seminaaripäivän keskiössä on kunnan rooli hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä. Tavoitteena on pureutua hyvinvoinnin edistämiseen strategia- ja menetelmätasoisesti. Seminaarissa tarkastellaan myös muutoksia hyvinvoinnin kentässä sekä kannustetaan rohkeasti muutokseen ja tekemään yhdessä ”jottain toesiinnii”.

 

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet

Pohjoissavolaiset.fi – järjestötietopalvelun tapahtumasivulla
Lisätietoa Kuopion kaupungin sivuilla