Tule mukaan rakentamaan uutta toimintamallia Socialan Yhteisen hyvän alusta -työpajoihin!

Tule mukaan rakentamaan uutta toimintamallia Socialan Yhteisen hyvän alusta -työpajoihin!

Yhteisen hyvän alusta -hankkeessa vahvistetaan palveluja tuottavien järjestöjen asemaa ja rakennetaan kumppanuuksia. Hankkeessa rakentuvan toimintamallin avulla palveluja tuottavat järjestöt ja yhteiskunnalliset yritykset tekevät yhteiskehittämistä ja jakavat osaamistaan. Toimintamallissa palveluja tuottavat toimijat pääsevät tekemään yhteismarkkinointia ja rakentamaan kumppanuuksia, tarjoten palveluiden käyttäjille monimuotoisia järjestötaustaisia ja arvolähtöisiä palveluja.

Hankkeen työpajoja järjestetään Itä-Suomen alueella Joensuussa, Mikkelissä ja Kuopiossa. Työpajat ovat maksuttomia ja tarkoitettu aiheesta kiinnostuneille yhdistyksille, järjestöille, säätiöille, osuuskunnille ja järjestöjen omistamille yhtiöille.

Seuraava työpaja Kuopiossa järjestetään 5.6.2019. Katso lisätiedot työpajasta.
Syksyn Kuopion työpajojen ajankohdat ovat 4.9., 30.9., 6.11. ja 3.12.

 


 

Alustapalvelu Sociala Oy on valtakunnallinen, yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon yritys, joka tukee järjestöjen palvelutuotannon menestymistä sosiaali- ja terveysalalla. Sen kantaosakkaita ovat SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry, Vanhustyön keskusliitto ry, Vanhus- ja lähimmäispalvelujen liitto Valli ry, Kehitysvammaisten Palvelusäätiö, Suomen Mielenterveysseura ry, Sovatek-säätiö ja Mielen ry.

Alustapalvelu Socialan ja Diakonia-ammattikorkeakoulun Yhteisen hyvän alusta -hanke vahvistaa järjestötaustaisia sote-palveluita Pohjois-Karjalassa, Etelä-Savossa ja Pohjois-Savossa. Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen rahoittama hanke on osa Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 Suomen rakennerahasto-ohjelmaa.

Lue lisää: www.sociala.fi