Kuinka yhdistyslakia tulisi muuttaa? Vastaa kyselyyn, osallistu keskusteluun ja vaikuta!

Kuinka yhdistyslakia tulisi muuttaa? Vastaa kyselyyn, osallistu keskusteluun ja vaikuta!

Oikeusministeriön työryhmä selvittää, miten yhdistysten ja muiden kansalaistoimijoiden toimintamahdollisuuksia voitaisiin parantaa ja lisätä. Tavoitteena on edistää kansalaistoimintaa ja kehittää kevyemmin säänneltyjä toimintamuotoja.

Yhdistyksiltä ja muilta kansalaistoimijoilta kerätään tietoa kaikille avoimella verkkokyselyllä 16.6 saakka. Kyselyn lisäksi kannattaa osallistua myös verkkokeskusteluun aiheesta, joka on auki 30.6. asti.

Sähköpostiosoitteen antaneet vastaajat saavat kesällä ja syksyllä tiedon hankkeen seuraavista vaiheista. Näin saat muun muassa tiedon kyselyn ja keskustelun tuloksista, niitä koskevista arvioista ja hankkeen jatkovaiheista, joissa on myös tarkoitus kuulla yleisöä.

Alkuperäinen tiedote ja lisätietoa aiheesta oikeusministeriön verkkosivuilla.