Tutustu STEAn yhteiskehittämistilaisuuksien päähavaintoihin ja osallistu lähettämällä STEAlle omat kommenttisi

Tutustu STEAn yhteiskehittämistilaisuuksien päähavaintoihin ja osallistu lähettämällä STEAlle omat kommenttisi

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA tapasi järjestöjä neljällä paikkakunnalla loppukeväästä. Tilaisuuksista STEA sai lisää tietoa uudistusten mahdollisuuksista ja haasteista. Tilaisuuksien yhteenvetoa pääsee nyt kommentoimaan jokainen. Tilaisuuksien tavoitteena oli keskustella avustettavasta toiminnasta kokonaisuudessaan ja kuulla osallistujien näkemyksiä seuraavista aiheista: mahdollisuudesta kehittää avustettavalle toiminnalle yhteisiä mittareita sekä nimetä kaikkea avustettavaa toimintaa koskevia tärkeitä teemoja.

Tutustu päähavaintoihin tilaisuuksista ja osallistu STEAn verkkosivuilla.