Hoitotyön opiskelijat toteuttavat arkea piristäviä maksuttomia kotikäyntejä ikäihmisille Kuopiossa

Hoitotyön opiskelijat toteuttavat arkea piristäviä maksuttomia kotikäyntejä ikäihmisille Kuopiossa

Savonia-ammattikorkeakoulun ensimmäisen vuosikurssin hoitotyönopiskelijat toteuttavat osana opintojaan asiakkaille kotikäynteinä hyvinvointia edistävää palvelua. Kotikäynneillä käydään läpi asiakkaan hyvinvointia ja keinoja oman terveyden edistämiselle. Käynnit voivat pitää sisällään myös ulkoilua, keskustelua ja kaupassa käyntiä yhdessä asiakkaan kanssa. Käynnit kestävät noin tunnin. Asiakkaita etsitään pääasiassa Kuopion kantakaupungin alueelta. Myös englanninkieliset asiakkaat voivat ilmoittautua toimintaan!

Ajankohta ja kesto: Opiskelijoiden opintojakso toteutuu aina syksyisin sekä keväisin. Opiskelijat toteuttavat kotikäyntejä pareittain, yhteensä 4 kertaa/opiskelijapari. Opiskelijat sopivat käyntien ajankohdat yhdessä asiakkaiden kanssa.

Ilmoittautuminen:
viretori@savonia.fi

Lisätiedot:
VireTori-koordinaattori
Salla Lommi
salla.lommi@savonia.f