Kulttuurisote II lokakuun uutiskirje on ilmestynyt

Kulttuurisote II lokakuun uutiskirje on ilmestynyt

Kuva: Tärkeät asiat vanhustyössä (Sointu Riekkinen-Tuovinen).

Pohjois-Savo on mukana Kulttuurisote II:ssa, mikä on neljän maakunnan kumppanuushanke. Lokakuun uutiskirjeessä on Pohjois-Savosta esillä YTT Sointu Riekkinen-Tuovisen ajatuksia sosiokulttuurisuudesta ja ihmisten kulttuuristen oikeuksien huomioimisesta vanhustyössä sekä asiakasohjauksessa. Esillä on myös Kuopion yliopistollisen sairaalan uudet Kulttuurihyvinvoinnin internet-sivut. Sivuilta löydät lisätietoa siitä, miten kulttuuria on otettu mukaan sairaalan arkeen. Kolmantena asiana Pohjois-Savosta voit tutustua Itä-Suomen Hyvinvointivoimalan (VOIMALA) arviointiin hyvänä kansallisena sosiaali- ja terveysalan tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan mallina. Kirjeessä on esillä myös muiden alueiden kehittämistyötä.

Lue lisää Kulttuurisote II lokakuun uutiskirjeestä täältä: Linkki uutiskirjeeseen