Pohjoissavolaiset.fi – järjestötietopalvelu vuonna 2019 tilastojen valossa

Pohjoissavolaiset.fi – järjestötietopalvelu vuonna 2019 tilastojen valossa
Pohjois-Savossa on Sakke- Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishankkeen toimesta aktivoitu yhdistyksiä ja yhteisöjä hyödyntämään maksutonta Pohjois-Savon järjestötietopalvelua viestintäkanavana toiminnastaan.
 
Järjestötietopalvelun tarkoituksena on, että tieto aktiivista yhdistystoimijoista ja toiminnasta on kootusti löydettävissä yhdestä paikasta. Useat toimijat ovatkin jo lähteneet hyödyntämään sivustoa toiminnassaan ja tässä tilastoja kuluneelta vuodelta.
 
Sakke-hankkeen työ jatkuu edelleen ja tavoitteena on saavuttaa lisää pohjoissavolaisia yhdistyksiä ja yhteisöjä, jotta järjestötietopalvelusta saadaan tulevaisuudessa entistäkin kattavampi kokonaisuus.