ILMIÖ: Lasten ja nuorten pahoinvointi – kuinka sinä sen ratkaisisit?

ILMIÖ: Lasten ja nuorten pahoinvointi – kuinka sinä sen ratkaisisit?

Pohjois-Savossa järjestetään kolme tilaisuutta, joiden tavoitteena on koota järjestöjen ja yhdistysten työtä kokoon lasten ja nuorten pahoinvoinnin ehkäisemiseksi. Toinen tavoite on löytää ilmiön parissa toimivien toimijoiden yhteistyöllä yhteisiä ratkaisuja. Kutsummekin kaikkia yhdistys- ja järjestötoimijoita sekä julkisen sektorin työntekijöitä yhteisen ilmiön äärelle!

Ilmoittaudu yhteen tai useampaan tilaisuuksista 27.3. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/5822D00B9232D0E7

Tilaisuudet järjestävät yhteistyössä: Pohjois-Savon HYTE-tiimi, Savon Mielenterveysomaiset FinFami ry, Ehyt ry, Kirkkopalvelut ry, Pelastakaa Lapset Kuopio, Ylä-Savon Vakka, Waste ry, Pohjois-Savon Järjestöneuvosto sekä Sakke-hanke.