Pohjois-Savon järjestöfoorumi kokoaa yhdistystoimijoita yhteisten asioiden äärelle

Pohjois-Savon järjestöfoorumi kokoaa yhdistystoimijoita yhteisten asioiden äärelle

Järjestöfoorumi järjestetään toista kertaa Pohjois-Savossa. Foorumi on kaikille pohjoissavolaisille järjestö- ja yhdistystoimijoille tarkoitettu avoin ja maksuton tilaisuus. Järjestöfoorumissa paneudutaan järjestökentän ajankohtaisiin teemoihin ohjelman puheenvuoroissa sekä työpajoissa.

Järjestöfoorumin pääpuhujana kuullaan tietojohtamisen professori Kirsimarja Blomqvistin innostava luento verkostoyhteistyön periaatteista ja luottamuksen rakentamisesta erilaisten osapuolten yhteistyössä.

Tutustu ohjelmaan tarkemmin Pohjoissavolaiset.fi järjestötietopalvelun tapahtumailmoituksesta ja Facebook-tapahtumassa.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki Pohjois-Savon kunnissa toimivat yhdistysten ja järjestöjen aktiivit, luottamushenkilöt, vapaaehtoiset sekä järjestöjen parissa työskentelevät! Ilmoittaudu mukaan 23.3. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/61A585C79F6E54B3

 

Edellinen järjestöfoorumi järjestettiin 30.3.2019 ja sen materiaalit ovat katsottavissa Pohjoissavolaiset.fi – järjestötietopalvelun osiossa Pohjois-Savon Jerry – maakunnallinen järjestöyhteistyön ryhmä.

Pohjois-Savon Järjestöfoorumin järjestämisestä vastaa Sakke- Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishanke yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Lisätietoa Sakke-hankkeesta löydät kotisivuilta: http://www.pssotu.fi/sakke.html