Tiedon kokoaminen yhdistys- ja järjestötoiminnan tilasta on käynnissä!

Tiedon kokoaminen yhdistys- ja järjestötoiminnan tilasta on käynnissä!

Pohjois-Savon kunnissa toimivien yhdistysten ja järjestöjen toiminnasta kootaan ainutlaatuista tietoa järjestökyselyllä 2020. Pohjois-Savon järjestökysely toteutetaan kolmatta kertaa Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys ry:n toimesta.

Tavoitteena on saada mahdollisimman paljon järjestötoimijoita vastaamaan kyselyyn, ja näin tuottamaan yhdessä tärkeää tietoa järjestötoimijoista ja toiminnasta. Kysely tarkoitettu kaikille Pohjois-Savon kunnissa toimiville järjestöille. Vastauksia toivotaan kaikenlaisista ja kokoisista yhdistyksistä ja järjestöistä. Kootun tiedon pohjalta voidaan muodostaa kuvaa järjestöjen nykytilasta, tuen tarpeista sekä tulevaisuuden näkymistä. Järjestökyselyn tuloksia hyödynnetään järjestöstrategian seurannassa ja alueellisessa hyvinvointikertomuksessa.

Kysely on avoinna vastauksille 9.3. – 15.4.2020. Vastaa kyselyyn verkossa osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/1061315E76424060

 

 

Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys ry:n hallinnoimassa Sakke -Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishankkeessa on käynnistetty Pohjois-Savon järjestöyhteistyön rakenne, koottu Pohjois-Savon järjestöstrategia ja luotu Pohjois-Savon järjestötietopalvelu. Hanke on osa valtakunnallista järjestö 2.0-ohjelmaa, jota rahoittaa STEA – Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus Veikkauksen tuotoilla. Järjestökyselyyn liittyviin kysymyksin vastaa projektipäällikkö Anne Aholainen etunimi.sukunimi@pssotu.fi, p. 044 235 8997.