Pohjoissavolaiset.fi ylläpito tiedottaa: tapahtumakalenterin tapahtumista suurin osa peruttu koronaviruksen takia

Suomen hallitus on todennut yhteistoiminnassa tasavallan presidentin kanssa, että maassa vallitsee koronavirustilanteen vuoksi poikkeusolot. Poikkeusolojen toimenpiteiksi on linjattu muun muassa seuraavaa: Rajoitetaan julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön ja suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla.

Poikkeusoloista johtuen suurin osa erilaisista kokoontumista on peruttu tai siirretty myöhempään ajankohtaan. Huomioithan tämän myös Pohjoissavolaiset.fi – järjestötietopalveluun ilmoitettujen tapahtumien ja toiminnan osalta. Järjestötietopalvelun tapahtumasisältö on yhdistysten ja yhteisöjen itse ilmoittamaa ja julkaisemaa. Pohjoissavolaiset.fi – ylläpito ei voi vastata tietojen paikkansapitävyydestä. Varmistathan tapahtumanjärjestäjiltä viimeisimmän tiedon tapahtumien toteutumisesta.

Pohjoissavolaiset.fi – ylläpito kannustaa kaikkia palvelun rekisteröityneitä toimijoita pitämään omat tapahtumailmoituksensa ajan tasalla.
Muutoksia tapahtumatietoihin voi ilmoittaa myös sähköpostitse ottamalla yhteyttä ylläpitoon: pohjoissavolaiset@pssotu.fi tai tietojen muutoslomakkeella.


Tukea ja toimintaa on kuitenkin tarjolla myös poikkeusoloissa

Pohjoissavolaiset.fi – järjestötietopalvelun Korona-apu osioon kootaan päivittyvää tietoa kunnan, yhdistysten ja eri yhteisöjen tarjoamasta tuesta ja toiminnasta koronavirusepidemiasta johtuvan poikkeustilan aikana.

Siirry Korona-apu osioon


Luotettavaa ja ajantasaista tietoa koronaviruksesta löydät:
Valtioneuvoston verkkosivuilta>>
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivuilta>>