Lastun Nyhjää tyhjästä tekemisideoita

Lastun Nyhjää tyhjästä tekemisideoita

Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastu/Lastenkulttuurikeskus Lastu tarjoaa helppoja kädentaitoideoita yhteiseksi iloksi ja ajanvietteeksi. Ideat julkaistaan Lastun facebook- ja instagram-sivuilla:

https://fi-fi.facebook.com/lastenkulttuurikeskuslastu/

https://www.instagram.com/lastenkulttuurikeskuslastu/

Ideoihin voivat tarttua lapset ja aikuiset sekä perheet yhdessä tai ihan kuka vaan. Vinkeissä on periaatteena, että kotoa ei tarvitse löytyä erikoismateriaaleja kädentöihin, vaan ideat on toteutettavissa joka kodista löytyvistä kierrätysmateriaaleista. Kädentaitovinkkejä voi jalostaa ja höystää itse eteenpäin, jos kotoa löytyy laajemminkin materiaaleja ja välineitä.

Lastun toimintaan normaalioloissa kuuluu erilaiset kerhot, työpajat ja tapahtumat. Tällä hetkellä nämä yhteiset kohtaamiset eivät ole mahdollisia ja niiden sijalle Lastu haluaa tarjota matalankynnyksen yhteisen tekemisen ideoita perheiden korona-arkeen. Lastu ottaa mielellään vastaan palautetta ja toiveita kädentaitoideoiden teemoista.