SPR:n julkaisema Savo-Karjalan alueen järjestöille ja yhdistyksille tarkoitettu järjestöjen tilannekuva-kysely on avattu viikolle 18

Arvoisa järjestön tai yhdistyksesi edustaja!

SPR:n julkaisema Savo-Karjalan alueen järjestöille ja yhdistyksille tarkoitettu järjestöjen tilannekuva-kysely on avattu viikolle 18. Vastausaikaa on 1.5. asti. Kyselyn pääset täyttämään täältä: https://www.lyyti.in/tilannekuvaviikko18 (1 vastaus / yhdistys). 

Järjestöjen tilannekuva-kysely on 2 viikon välein toistettava verkkopohjainen kysely, jolla kerätään tietoja Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueiden järjestöjen tai yhdistysten auttamisvalmiudesta ja havainnoista toimintaympäristönsä haasteista ja tunnelmista. Tietoja käytetään mm. maakuntien valmiusryhmille (viranomaiset, kunnat, yritykset, srk:t ja järjestöt) viikoittain toimitettavaan tilannekuva-katsaukseen sekä valtakunnalliseen Sosiaali- ja terveysministeriölle ja Valtioneuvoston tilannekeskukselle toimitettavaan tilannekatsaukseen.

Kyselyä kehitetään jatkuvasti saadun palautteen perusteella, tarkoituksena on kerätä mahdollisimman käyttökelpoista tietoa ja tehdä tiedon välittämisestä järjestöille ja yhdistyksille mahdollisimman helppoa.

Toivomme, että järjestöt ja yhdistykset vastaisivat jokaiseen kyselyyn, jotta saamme mahdollisimman kattavan kuvan tilanteesta ja sen mahdollisista muutoksista. Kyselyyn on tähän mennessä vastannut jo 200 eri järjestöä ja yhdistystä – pyydämme jakamaan tiedotetta eteenpäin paikkakuntanne yhdistyksille!  Lisäksi lämmin kiitos kaikille kyselyihin vastanneille!

Lisätietoja SPR Savo-Karjalan piiritstolta arkisin klo 9-15:
Jenni Honkanen, p. 040 554 0587 tai piirin päivystysnumero, p. 0400 158 390