Taideviesti

Kutsu Taideviestiin

Tule tekemään Pohjois-Savosta suuri taidegalleria!

Valtakunnallisena Lastenkulttuuripäivänä 15.5.2020 alkaa lastenkulttuurin Taideviesti, johon kutsumme teidät kaikki pohjoissavolaiset osallistumaan kanssamme. Taideviestin tavoitteena on, että lasten ja nuorten itse tekemiä, sommittelemia sekä esille laittamia yllättäviä taidemerkkejä ja -jälkiä, voi etsiä ja löytää mitä mielikuvituksellisemmista paikoista arjen ympäristöistä. Taideviesti kiertää ympäri Suomen tulevien kuukausien aikana.

Teokset voivat olla esimerkiksi installaatio ikkunassa, liitukuvio kadussa, ympäristötaideteos portinpielessä, lauluesitys parvekkeella, popup-sirkustemppu puistossa tai mitä lapsi/nuori ikinä keksiikään. Taideviesti saa aikaan lasten ja nuorten taiteen ilotulituksen ympäri Suomen. Kaupungit, kunnat ja kylät muuttuvat lasten ja nuorten taiteen näyttämöiksi ja taidegallerioiksi.

Tule mukaan tuomaan esille lasten ja nuorten taidetta ja kannustamaan omassa toiminnassasi tai verkostoissasi lapsia, nuoria, perheitä ja yhteistyökumppaneistasi esittelemään lasten ja nuorten taidetta.

Taideviestillä on oma hashtag #taideviesti #konststafetten ja voit myös käyttää #lastenkulttuuri #barnkultur hashtagia julkaistessasi taide-esittelyjä sosiaalisessa mediassa.

 

Lisätietoja:

Mervi Eskelinen
Lastenkulttuurikeskus Lastu
Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastu
lastu@lastu.fi
050 326 7243