Olisiko järjestössänne mahdollisuus tarjota kotipesää Pohjois-Savon Järjestötietopalvelulle?

Olisiko järjestössänne mahdollisuus tarjota kotipesää Pohjois-Savon Järjestötietopalvelulle?

Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys ry on käynnistänyt Pohjois-Savon järjestötietopalvelun toiminnan osana Sakke- Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishankkeen toimintaa (2017-2020). Pohjois-Savon järjestötietopalvelu on ainutlaatuinen järjestötiedon kanava, johon tietoa tuottavat Pohjois-Savon alueen järjestöt ja yhdistykset.

Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys ry etsii kumppania Pohjois-Savon alueen järjestötoimijoista, joilla voisi olla mahdollisuus tarjota väliaikainen kotipesä verkkopalvelun ylläpitotyölle. Hankkeessa käynnistetyn toiminnan alkuperäiset jatkosuunnitelmat ovat kokeneet kolauksen STEA:n uusien avustuslinjausten myötä, jotka korona -pandemia on aiheuttanut. Erityisesti tällainen on ollut päätös olla avaamatta mahdollisuutta uusille kohdennetuille toiminta-avustuksille keväällä 2020.

Yhdistys kartoittaa aktiivisesti mahdollisuuksia verkkopalvelun ylläpitotyön turvaamiseksi. Tähän liittyen etsimme järjestökumppania Pohjois-Savon alueelta yhteistyöhön. STEA on avannut mahdollisuutta sisällyttää järjestötietopalvelun ylläpitotyötä esimerkiksi jonkin muun alueella toimivan yhdistyksen kohdennettuun toiminta-avustukseen.

Pohjois-Savon järjestötietopalvelu on löytänyt paikkansa keskeisenä kanavana koota tietoa järjestöistä ja yhdistyksistä Pohjois-Savon alueella yhdelle sivustolle. Sivusto kokoaa myös tietoa järjestöjen ja yhteisöjen tapahtumista sekä muista ajankohtaisista asioista. Lisäksi verkkopalvelun kuukausittainen uutiskirje tavoittaa yli 600 vastaanottajaa Pohjois-Savon alueella. Yhdistysten ja järjestöjen hyvinvointia, terveyttä ja osallisuutta tuottavan toiminnan koonnille yhteen paikkaan on suuri tarve.


Olethan yhteydessä, mikäli järjestönne on kiinnostunut yhteistyöstä ja jaat tietoa myös omissa verkostoissasi eteenpäin!

Anne Aholainen, projektipäällikkö, Sakke- Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishanke (2017-2020) anne.aholainen(at)pssotu.fi, p. 044 235 8997

Mika Saastamoinen, puheenjohtaja, Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys ry
mika.saastamoinen(at)invalidiliitto.fi, p. 044 765 1375