OP Pohjois-Savon ”Teemme yhdessä hyvää” lahjoitushaku auki

ÓP Pohjois-Savo myöntää tänä vuonna Teemme yhdessä hyvää -lahjoituksia yhteensä 15 000 eurolla. Lahjoitusten hakuaika on 15.9.-10.10.2021, ja niitä voi hakea paikallinen, pankin toimialueella toimiva, yleishyödyllinen rekisteröity yhdistys tai säätiö tai muu vastaava yleishyödyllinen toimija. Huomioithan, että lahjoitusta ei voida myöntää yksilölle eikä pankin lähipiiriin kuuluville tahoille. Lahjoituksia myönnettäessä huomioidaan aiemmat yhdistyksen pankilta saamat lahjoitukset.

Hakijan tulee toimia pankin toimialueella: Iisalmi, Kaavi, Kuopio (sis. Juankoski, Karttula ja Nilsiä), Leppävirta, Rautavaara, Siilinjärvi, Suonenjoki, Varkaus tai Varpaisjärvi.

Lahjoitukset myönnetään kohteille, jotka sopivat pankkimme arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen.

 

Lisätiedot ja hakemus: https://www.op.fi/web/op-pohjois-savo/teemme-hyvaa-yhdessa