Pohjoissavolaiset.fi uudistuu: palvelu tuo yhdistysten toiminnan lähellesi

Pohjoissavolaiset.fi on matkalla kohti uusia tuulia.

Pohjoissavolaiset.fi verkkopalvelun taustalla toimiva Toimeksi.fi-verkosto on rakentamassa käyttöönne uutta valtakunnallista verkkopalvelua, joka tuo alueellista yhdistystoimintaa entistä paremmin näkyväksi ja löydettäväksi.

Työ on aloitettu koko verkoston yhteistyönä ja uusi palvelu on tarkoitus ottaa Pohjois-Savossa käyttöön vuoden 2022 aikana.

Uusi palvelu vastaa yhdistysten palautteeseen ja toiveiseen selkeästä verkkopalvelusta, joka helpottaa tiedon syöttämistä ja löytämistä, sekä mahdollistaa yhdistysten tiedon leviämisen muihin palveluihin ja osaksi uusien hyvinvointialueiden tietojärjestelmiä.

Uuden verkkopalvelun tavoitteena on innostaa ihmisiä osallistumaan järjestö- ja yhdistystoimintaan ja auttaa ihmisiä löytämään monipuolisen ja merkityksellisen järjestö- ja yhdistystoiminnan pariin ympäri Suomen.

Verkkopalvelu tulee oleman helppokäyttöinen ja verkosto on yhdistysten tukena koko matkan ajan.

Uudistuksen etenemistä voi seurata Toimeksi.fi -verkoston uutiskirjeestä: https://www.toimeksi.fi/tietoa-palvelusta/tilaa-uutiskirje/

 

Pohjoissavolaiset.fi -palvelun ylläpito päättyy alkuvuodesta 2022 ja palvelun omaa uutiskirjettä ei enää toteuteta. 

Rekisteröityneet käyttäjät voivat edelleen ilmoittaa tietojaan palvelussa ja asiakastukea on saatavilla osoitteesta: pohjoissavolaiset@pssotu.fi.

 

Pohjois-Savon Järjestöneuvoston tiedotus siirtyy osoitteeseen: https://www.pssotu.fi/jarjestoneuvosto/

 

Usein kysytyt kysymykset – yhdistykset: https://www.toimeksi.fi/tietoa-palvelusta/usein-kysytyt-kysymykset/usein-kysytyt-kysymykset-yhdistykset/

Usein kysytyt kysymykset – julkinen sektori: https://www.toimeksi.fi/tietoa-palvelusta/usein-kysytyt-kysymykset/usein-kysytyt-kysymykset-julkinen-sektori/