Työlinkki Setlementti Puijolan Kompassissa

01.01.2016 - 31.12.2018 / Kuopion Setlementti Puijola ry

Puijolan työlinkissä valmennamme maahanmuuttajia löytämään työpaikan tai työkokeilupaikan avoimilta työmarkkinoilta. Jos työpaikan saanti edellyttää uusien taitojen oppimista, ohjaamme asiakkaan työpolulle opintojen kautta. Valmennuksemme on tavoitteellista ja yksilöllistä.

Asiakkaaksemme pääsevät Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimistossa työnhakijana olevat työttömät maahanmuuttajataustaiset henkilöt.

Puijola on kokenut toimija kotoutumisen kentällä. Olemme olleet valmentamassa maahanmuuttajia suomalaisen työelämään jo vuodesta 2006.

Vahvuuksiamme maahanmuuttajien työllistymisessä ovat kansainvälinen työyhteisömme, Pohjois-Savon alueen paikallistuntemus sekä Kompassin rakentama vahva maahanmuuttajaverkosto. Työlinkki on osa Puijolan Kompassin toimintaa.

Työlinkissä työvalmennus tarkoittaa asiakkaan kannustamista, tukemista ja opettamista omatoimiseksi työnhakijaksi. Yrityksille tarjoamme tietoa ja mahdollisuuksia maahanmuuttajataustaisten työntekijöiden palkkaamisesta. Koska tunnemme asiakkaittemme taustat ja ammattitaidon, pystymme usein myös tarjoamaan mahdollisesti sopivia työntekijöitä yritysten tarpeisiin.

Tavoitteemme on Työlinkin kautta tarjota yrityksille työntekijöitä ja maahanmuuttajille urapolun. Työlinkin asiakkaista vuosittain noin 40 prosenttia on työllistynyt tai pystynyt katkaisemaan työttömyytensä esimerkiksi aloittamalla opiskelun.

Työlinkin toimintaa rahoittaa Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimisto. Sen kautta asiakkaiksi ohjautuvat työttömät maahanmuuttajataustaiset työnhakijat.

Lisätietoa:

Elina Neuvonen Työvalmentaja Puh. 044 787 2863 elina.neuvonen@puijola.net
Hanna-Mari Kukkonen Työvalmentaja Puh. 050 326 4909 hanna-mari.kukkonen@puijola.net

Voit tutustua työvalmentajiimme tästä linkistä sekä tästä linkistä

Hapelähteenkatu 33, Kuopio, Suomi

Hapelähteenkatu 35, Kuopio, Suomi

Kuninkaankatu 26, Kuopio, Suomi

Maaherrankatu 13, Kuopio, Suomi

Osoitteet

  • Hapelähteenkatu 33, Kuopio, Suomi

  • Hapelähteenkatu 35, Kuopio, Suomi

  • Kuninkaankatu 26, Kuopio, Suomi

  • Maaherrankatu 13, Kuopio, Suomi

www.puijola.net

Facebook: Setlementti Puijola

Facebook: Monikulttuurikeskus Kompassi

Facebook: Puijolan Työlinkki