Created to Worship You – Suuri gospelkonsertti

11.11.2018 klo 18:00 - 19:30 / Muu / Kuopion konservatorion kannatusyhdistys ry

Gospelmusiikin sävelet kajahtavat näyttävästi ilmoille isänpäivän iltana Kuopiossa. Created to Worship You – Suuri gospelkonsertti kerää sunnuntaina 11.11. klo 18 Alavan kirkkoon peräti 150-henkisen esiintyjäkaartin! Huikeassa gospelkonsertissa mukana ovat mm. AmKo-Sinfonia, Alavan kirkkokuoro & band, Savonia-ammattikorkeakoulun lauluyhtye ja kuoro sekä Zipporim-kuoro. Konsertin tähtisolisteina laulavat yhdysvaltalainen Everett W. Miller (Nashville, Tennessee) sekä Kristiina Brask ja Popo Salami. Illan kapellimestarina toimii Rauno Tikkanen Savonia-ammattikorkeakoulusta.

Illan ohjelma on vaikuttava kokonaisuus amerikkalaista ja suomalaista gospelia, jazzilla maustettuna. Luvassa on mm. Millerin ja Braskin gospeltuotannon helmiä sinfoniaorkesterin ja kuorojen säestyksellä sekä jazzsäveliä Heikki Sarmannolta ja Duke Ellingtonilta. Tämä puolitoista tuntia kestävä konsertti ei taatusti jätä ketään kylmäksi!

Ohjelmat konserttiin 20€ ovelta. Ohjelmamyynti aukeaa Alavan kirkolla tuntia ennen konsertin alkua.

Created to Worship You -konsertin järjestävät yhteistyössä Alavan seurakunta, Kuopion konservatorio ja Savonia-ammattikorkeakoulun Musiikin ja tanssin yksikkö.

 

Osoitteet

  • Alavan kirkko

    Keihäskatu 5b, Kuopio, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Kuopio

Alavan kirkko

Keihäskatu 5b, Kuopio, Suomi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, kulttuuri ja taide, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, tapahtuma, uskonnot, kirkolliset tehtävät ja katsomukset, yleisötilaisuudet

Avainsanat

konsertti, gospel

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Järjestetään kielillä

Suomi, Englanti

Lisätiedot

Tuottaja-tiedottaja Anu Piispanen / Kuopion konservatorio
anu.piispanen@kuopionkonservatorio.fi
puh. 044 727 9216

Linkkejä

Tapahtuma Facebookissa

Hinta

Ohjelmat konserttiin 20€ ovelta. Ohjelmamyynti aukeaa Alavan kirkolla tuntia ennen konsertin alkua. Yli 10 hengen ryhmävaraukset konserttiin: terhi.monkkonen@savonia.fi. Emme valitettavasti varaa yksittäisiä paikkoja konserttiin.

Tilan saavutettavuus

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on induktiosilmukka
  • Pysäköintimahdollisuus

Tapahtuman kielet

Suomi, Englanti

Yhteistyökumppanit

Kuopion konservatorion kannatusyhdistys ry