Ensihuoli-verkkokoulutus läheistään hoitavalle

15.04.2021 klo 17:00 - 19:00 / Koulutus/seminaari, Verkossa tapahtuva toiminta / Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry Itä-Suomen aluekeskus

Kun huoli läheisestä herää… osaatko sinä toimia? Ensihuoli-koulutus tarjoaa valmiuksia päihteidenkäytöstä tai pelaamisesta syntyneen huolen puheeksi ottamiseen.

Ensihuoli-koulutuksessa opitaan puhumaan vaikeista asioista kunnioittavalla tavalla, toista rohkaisemalla ja tukemalla. Koulutus on maksuton ja avoin kaikille asiasta kiinnostuneille.

Torstaina 15.4.2021 Ensihuoliverkkokoulutus on kohdennettu läheistään hoitaville ja omaishoitajille, jotka tarvitsevat tukea päihteiden tai rahapelaamisen puheeksiottamiseen läheisen kanssa. Koulutuksessa saat näkökulmia, ajatuksia ja vinkkejä puheeksiottoon, sekä omaan jaksamiseen, tuntemuksien käsittelyyn ja hyvinvointiin.

Koulutus kestää 2 h ja sisältää keskustelua, teoriaa ja käytännön vinkkejä. Kouluttajina toimivat EHYT ry:n aluekoordinaattori Miia Hietaniemi ja Lakeuden Omaishoitajat ry:n Miisa Lamminen. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Omaishoitajaliiton Kuppi Nurin hankkeen kanssa. Jokainen koulutukseen osallistunut saa halutessaan sähköisen osaamismerkin.

Koulutus toteutetaan Microsoft Teams -alustalla torstaina 15.4.2021 klo 17-19.

Koulutukseen mahtuu 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 14.4.2021 mennessä. Ilmoittaudu tästä (Surveypal-lomakkeella).

Toiminta-alue

Valtakunnallinen

Teemat

edunvalvonta, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kansanterveys, mielenterveys, omaistoiminta, päihteet ja riippuvuudet, sairastaminen, tukihenkilötoiminta, vapaaehtoisuus

Avainsanat

omaishoitaja, puheeksi ottaminen, terveys, huoli

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Valtakunnallinen

Kyllä

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautumiset 14.4.2021 mennessä. Ilmoittaudu tästä (Surveypal-lomakkeella).