Ensihuoli-verkkokoulutus

23.03.2021 klo 17:00 - 19:00 / Koulutus/seminaari, Verkossa tapahtuva toiminta / Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry Itä-Suomen aluekeskus

Kun huoli läheisestä herää… osaatko sinä toimia? Ensihuoli-koulutus tarjoaa valmiuksia päihteidenkäytöstä ja pelaamisesta syntyneen huolen puheeksi ottamiseen.

Ensihuoli-koulutuksessa opitaan puhumaan vaikeista asioista kunnioittavalla tavalla, toista rohkaisemalla ja tukemalla. Koulutus on maksuton ja tarkoitettu kaikille. Kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka kaipaavat välineitä arkipäivän päihdehaittojen ja niistä syntyneen huolen kohtaamiseen ja puheeksiottoon ihmisenä ihmiselle. Lisäksi koulutukseen voivat osallistua kaikki, joita kiinnostaa mahdollisuus toisten auttamisesta ehkäisevän päihdetyön vapaaehtoistoiminnassa. Ensihuoli ei ole ammattilaiskoulutus.

Tiistaina 23.3.2021 klo 17-19. Koulutuksessa saat näkökulmia, ajatuksia ja vinkkejä puheeksiottoon päihdeasioista, sekä omaan jaksamiseen, tuntemuksien käsittelyyn ja hyvinvointiin.

Koulutus kestää 2 h ja sisältää keskustelua, teoriaa ja käytännön vinkkejä. Kouluttajina toimivat EHYT ry:n asiantuntijat. Jokainen koulutukseen osallistunut saa halutessaan sähköisen osaamismerkin.

Koulutus toteutetaan ZOOM -sovelluksella tiistaina 23.3.2021 klo 17-19.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 19.3.2021 mennessä.
Ilmoittaudu tästä (Surveypal-lomakkeella).

Koulutukseen mahtuu 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Toiminta-alue

Valtakunnallinen

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kansanterveys, omaistoiminta, päihteet ja riippuvuudet, vapaaehtoisuus

Avainsanat

koulutus, puheeksi ottaminen, luento

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Valtakunnallinen

Kyllä

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautumiset 19.3.2021 mennessä.
Ilmoittaudu tästä (Surveypal-lomakkeella).