Pohjois-Savon järjestöneuvoston kokous

20.06.2019 klo 13:00 - 16:00 / Kokous/tapaaminen

Pohjois-Savon järjestöneuvosto kokoontuu ensimmäistä kertaa 20.6.2019.

Järjestöneuvoston ensimmäisessä tapaamisessa keskitytään toiminnan käynnistämiseen sekä toimintatavoista ja käytännöistä sopimiseen.

Haluaisitko Pohjois-Savon järjestöneuvoston käsittelevän jotain sinulle tärkeää aihetta? Ota rohkeasti yhteyttä: Anne Aholainen etunimi.sukunimi@pssotu.fi, p. 0442358997

Tiedotamme kokouksessa käsitellyistä aiheista Pohjoissavolaiset.fi järjestötietopalvelussa ja muistioon voit tutustua sen valmistuttua järjestöneuvoston toimijakortilla.

 

Järjestöneuvostossa on 14 järjestöedustajaa eri toimialoilta ja heillä on henkilökohtaiset varaedustajat. Jokainen järjestöedustaja edustaa omaa toimialaansa tai toiminta-aluettaan sekä järjestöjen yhteistyöverkostoja. Lisäksi Pohjois-Savon Liiton maakuntahallitus on nimennyt keskuudestaan järjestöneuvostoon Pekka Leskisen ja Neeta Röppäsen. Asiantuntijajäsenenä mukana on Pekka Puustinen, kuka toimii Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin perusterveydenhuollon yksikön Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen tiimin vetäjänä. Lisäksi järjestöneuvostoon voidaan pyytää vierailevia asiantuntijoita.

Pohjois-Savon liiton maakuntahallitus hyväksyi Järjestöneuvoston kokoonpanon Maakunnallisen järjestöyhteistyön ryhmän Jerryn ehdotuksesta vuosille 2019-2020 kokouksessaan 20.5.2019. Tutustu päätökseen ja neuvoston kokoonpanoon tästä.

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Kuopio

Avainsanat

Pohjois-Savon järjestöyhteistyö

Kohderyhmä

jäsenet