Sosiaalinen media yhdistyksen käytössä

02.03.2021 klo 17:00 - 18:30 / Koulutus/seminaari, Verkossa tapahtuva toiminta / Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry Itä-Suomen aluekeskus

Miten saada näkyvyyttä toiminnalle? Miten tavoittaa kohderyhmiä tehokkaasti? Mitä meidän kannattaisi julkaista sosiaalisessa mediassa sen lähes rajattomien mahdollisuuksien hyödyntämiseksi pienenä järjestötoimijana?

EHYTin järjestämässä koulutusillassa annetaan rautaisannos osaamista ja sytytetään innostusta hyödyntää sosiaalista mediaa järjestön viestinnässä. Erityisesti keskitytään Facebookin tehokkaaseen käyttöön osana järjestön viestintää. Lisäksi annetaan ideoita ylipäätään järjestön toiminnan markkinointiin ja huomion keräämiseen sille – esimerkiksi jäsenhankintaa ajatellen. Koulutuksessa on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti EHYT ry:n jäsenyhdistyksille mutta siihen voivat osallistua myös muut yhdistystoimijat.

Koulutusympäristö

Koulutus järjestetään tiistaina 2.3.2021 klo 17-18.30 Teams-sovelluksella.

Osallistuminen on helppoa, voit osallistua koulutukseen tietokoneella, kännykällä tai tablet-laitteella mistä tahansa, kunhan sinulla on verkkoyhteys. Suosittelemme osallistumista tietokoneen välityksellä ja langallisen verkon kautta.

Koulutus on maksuton.

Kouluttajana toimii Kouluttajana toimii Marjukka Kähönen Noon Kollektiivista.

Toiminta-alue

Valtakunnallinen

Teemat

digitaidot, harrastus ja vapaa-aika, osallisuus, tietotekniikka ja tietojenkäsittely, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, viestintä

Avainsanat

koulutus, some, sosiaalinen media, järjestö

Kohderyhmä

järjestötoimijat, jäsenet, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Valtakunnallinen

Kyllä

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautumiset 24.2.2021 mennessä tämän linkin kautta