TaajamaTärskyt Warikolla

02.12.2020 klo 17:00 - 19:00 / Muu / Warkautelaiset ry
TaajamaTärskyt on kaikille avoin maksuton tapahtuma, jonka tarkoituksena on koota yhteen kaupunkilaisia, sekä eri alojen toimijoita. TaajamaTärskyjen teemana toimii yhteistyö, yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen.
Joulukuun TaajamaTärskyt järjestetään Warikolla Päiviönsaaressa ja samalla vietetään Warkautelaiset ry:n 2-vuotissyntymäpäivää! Tule tervehtimään paikallisia, pyöräyttämään onnenpyörää tai askartelemaan joulukortteja Joulupostia ikäihmisille -kampanjaan.
Joulutonttu ilmapallo kädessä
Joulupostia ikäihmisille -kampanjan tarkoituksena on jakaa jouluiloa ikäihmisille – etenkin heille, joilla hyvän joulun toivotukset ovat niukassa. Voimme koskettaa toisiamme nyt kortilla, kun mahdollisuudet yhdessäoloon ovat rajatut. Yhdellä joulukortilla voi valaista toisen, itselleen tuntemattoman ihmisen päivän. Ilon levittäminen joulukortein on helppoa ja mahdollista kaikille. Jokainen joulukortti on arvokas saajalleen ja lähettäjälleen.
Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Yhteistyössä mukana ovat Kuntaliitto – Kommunförbundet, Kansalaisopistojen liitto KoL, Kansalaisareena ry ja 4H Suomi. Lisätietoja kampanjasta https://www.siskotjasimot.fi/joulupostia/.
Tapahtuma järjestetään vallitseva koronaepidemia huomioiden viranomaisten suosituksia noudattaen. Tulethan siis paikalle vain terveenä. Pidetään turvavälit kunnossa ja huolehditaan hyvästä henkilökohtaisesta käsihygieniasta. Jaamme kävijöille Lumi Dentalin lahjoittamat kotimaiset kertakäyttöiset suu-nenäsuojaimet.

 

Osoitteet

  • Yhdistystalo Warikko

    Ahlströminkatu 22, Varkaus, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Varkaus

Yhdistystalo Warikko

Ahlströminkatu 22, Varkaus, Suomi

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, osallisuus, talkoot, tapahtuma, tempaus, yhteistyö ja verkostot

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Linkkejä

Tapahtumasivu Facebookissa

Yhdistystalo Warikko

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on induktiosilmukka
  • Tilassa on inva-wc
  • Pysäköintimahdollisuus

Liitteet