Verkostoyhteistyö palvelumuotoilun keinoin- järjestöyhteistyön kehittämispäivät 29.4.2020 (etätyöpaja)

29.04.2020 klo 13:00 - 15:00 / Kokous/tapaaminen, Koulutus/seminaari / Järjestöneuvosto

Tervetuloa mukaan yhdistysten työntekijät, luottamushenkilöt ja vapaaehtoiset sekä muut aiheesta kiinnostuneet!

Järjestöyhteistyön kehittämispäiviin ovat tervetulleita mukaan kaikki järjestötoiminnasta ja verkostoyhteistyöstä kiinnostuneet. Järjestöyhteistyön kehittämispäivillä jalostetaan yhdessä pohjoissavolaista järjestöyhteistyön toimintamallia. Kehittämispäiviin osallistumalla saat käyttöösi palvelumuotoilun työkaluja, joita voit hyödyntää myös oman yhdistyksesi toiminnassa.

Tule mukaan osallistumaan ja vaikuttamaan! Meille on tärkeää kuulla, kuinka juuri sinun yhdistyksesi tai järjestösi hyötyisi parhaiten järjestöjen yhteistyöstä ja vaikuttamistoiminnasta.

 

Tulevat päivät ja teemat (voi osallistua kaikkiin tai osaan näistä):

Etätyöpaja keskiviikkona 29.4.2020 klo 13.00 – 15.00
Ilmoittautumiset 22.4. mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/834900254F6DC238

Mikä on asiakaslupaus? Palvelumuotoilu toiminnan ytimen sanoittamisen apuna. Pohditaan ja haastetaan maakunnallisen järjestöyhteistyön tulevaisuuden roolia, sekä hyötyjä isoille ja pienille järjestötoimijoille.

(Ajankohta ja tarkemmat tiedot tulossa) Asiakaslähtöinen toiminnan muotoilu: kuinka megatrendit huomioidaan verkostotyöskentelyssä?
Megatrendejä ovat mm. ikääntyminen, kaupungistuminen, ilmastonmuutos, kulutus jne.

Menneet tapaamiset:
17.1. klo 12-15 Järjestöneuvoston ja verkostoviestinnän yhteiskehittäminen ja asiakasymmärryksen hyödyntäminen. Paikkana Pohjois-Savon Liitto, maakuntasali

 


 

Järjestöyhteistyön kehittämispäivien järjestämisestä vastaa Sakke- Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishanke yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.
Lisätietoja: Projektipäällikkö Anne Aholainen etunimi.sukunimi@pssotu.fi, p. 044 235 8997 Järjestökoordinaattori Henna Ovaskainen etunimi.sukunimi@pssotu.fi, p. 044 243 9000

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Kuopio, Iisalmi, Joroinen, Kiuruvesi, Keitele, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Tuusniemi, Siilinjärvi, Suonenjoki, Sonkajärvi, Rautalampi, Rautavaara, Varkaus, Vesanto, Vieremä, Tervo, Kaavi

Teemat

yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

verkossa

Kohderyhmä

järjestötoimijat, yhdistyksen työntekijät

Hinta

Tapahtuma on maksuton