Leppävirran yhdistysfoorumi, järjestötietopalvelun käyttökoulutus ja seuratuen neuvontaklinikka

22.10.2019 klo 16:00 - 20:00 / Kokous/tapaaminen, Koulutus/seminaari / Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys Ry

Leppävirran yhdistysfoorumi 22.10.

Sijainti: Valtuustosali, Leppävirran kunnantalo, Savonkatu 39
Tilaisuus on kaikille avoin, maksuton ja siellä on kahvitarjoilu

Ohjelma:

18.00 Seuratuki-info / Nina Markkanen, Pohjois-Savon liikunta. Lisätietoja: https://minedu.fi/avustukset/avustus/-/asset_publisher/seuratoiminnan-kehittamistuki-seuratuki-
18.10 Leppävirran kunnan avustushaku marraskuussa / Ann-Mari Karvinen, Leppävirran kunta. Lisätietoja: https://leppavirta.fi/avustukset-5842
18.20 Yhdistysten tulevaisuustyöpaja Yhdistysfoorumissa:
Järjestöystävällinen Leppävirta-kuntakortti koottavana, yhdistysten investointi- ja kehittämistarpeet Leppävirralla
20.00 Yhdistysfoorumi päättyy

Ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/S/A8270B525EF981A9

Tule mukaan Pohjois-Savon järjestötietopalvelun käyttökoulutukseen ennen yhdistysfoorumia 22.10. klo 17.00-18.00 kunnantalon valtuustosaliin!

Pohjois-Savon järjestötietopalvelu tekee näkyväksi aktiivisia järjestö- ja yhdistystoimijoita sekä toimintaa! Koulutuksessa pääset opettelemaan, kuinka voit hyödyntää järjestötietopalvelua yhdistyksesi viestinnässä. Mukaan ovat tervetulleita uudet käyttäjät sekä jo järjestötietopalvelua hyödyntäneet! Tarvitset mukaan oman tietokoneen, jotta saat opastuksesta suurimman hyödyn ja pääset ilmoittamaan tarvittuja tietoja. Voit myös halutessasi osallistua ilman tietokonetta ja tulla mukaan kuuntelemaan opastusta. Koulutus ja järjestötietopalvelun käyttö ovat maksutonta yhdistyksille ja yhteisöille.

22.10. klo 16:00-18:00 Neuvontaklinikka seuratuen hakuun liittyen
HUONE 256, 2. kerros. Niina Markkanen, Pohjois-Savon Liikunta ry (noin 15 min/yhdistys, voit varata ajan ennakkoon 050 322 3971/Niina) 
Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) kautta vuosittain jaettava seuratoiminnan kehittämistuki, seuratuki, on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Tukea voivat hakea liikuntaa ja/tai urheilua järjestävät paikalliset, rekisteröityneet yhdistykset. Seuraava tuen hakuaika on 12.11.-10.12.2019.Seuratuella edistetään lasten ja nuorten matalan kynnyksen harrastustoimintaa liikunnassa, voidaan kokeilla innovatiivisia toimintamalleja, lisätään monipuolisuutta (uudet lajit tai lajitoiminnan sisällä kehittäminen), vahvistetaan toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, tuetaan vapaaehtoistyötä ja edistetään nuorten toiminnassa mukana pitämistä.

Tule kuulemaan lisää seuratuesta ja/tai tule neuvontaklinikkaan keskustelemaan yhdistyksenne mahdollisesta seuratukihausta tai hankeideoista.

Osoitteet

  • Kunnantalon valtuustosali

    Savonkatu 39, Leppävirta, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Leppävirta

Kunnantalon valtuustosali

Savonkatu 39, Leppävirta, Suomi

Teemat

keräykset ja avustustoiminta, viestintä, yhteistyö ja verkostot

Kohderyhmä

järjestötoimijat, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Lisätiedot

Projektipäällikkö Anne Aholainen
etunimi.sukunimi@pssotu.fi, p. 0442358997

Järjestökoordinaattori Henna Ovaskainen
etunimi.sukunimi@pssotu.fi, p. 0442439000

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Yhteistyökumppanit

Pohjois-Savon Liikunta ry