Rajapinnat muihin sivustoihin

Pohjoissavolaiset.fi -järjestötietopalvelu tarjoaa avoimia rajapintoja verkkopalvelun tietojen näyttämiseen muilla sivustoilla. Rajapinnan käyttö on mahdollista ja samalla maksutonta ei-kaupallisille toimijoille, kuten yhdistyksille, järjestöille, kunnille ja kaupungeille ei-kaupallisissa tarkoituksissa.


Yhteistyö alueen kuntien ja kaupunkien kanssa

Pohjoissavolaiset.fi -järjestötietopalvelussa teemme yhteistyötä alueemme kuntien ja kaupunkien kanssa. Kunnille on tarjolla mahdollisuus nostaa sivustoltamme maksutta leijuke-toiminnolla oman alueen yhteisöjen tietoja ja muita sisältöjä (esimerkiksi tapahtumia ja toimintaa) näkyviin omille kotisivuilleen.

Rajapintaa hyödyntämällä yhdistykset ja yhteisöt saavat tietonsa näkyville yhdellä ilmoituksella sekä järjestötietopalveluun, että kunnan kotisivuille. Järjestötietopalvelun tarkoituksena on helpottaa yhdistysten ja yhteisöjen tietojen löytämistä Pohjois-Savon kunnissa.

Esimerkkejä yhteistyöstä:

  • Varkauden kaupungin järjestötoiminta-sivulle nousee Varkaudessa toimivien järjestöjen ja yhdistysten tiedot Pohjoissavolaiset.fi – järjestötietopalvelusta leijuke-toiminnolla.
  • Lapinlahden kunnan kotisivuilta löytyy linkit Pohjoissavolaiset.fi – järjestötietopalveluun ja kunnan yhdistyslistaukseen järjestötietopalvelussa.

Luo leijuke

Leijukkeen voit luoda itse lomakkeella. (Voit myös olla yhteydessä ylläpitoomme, niin autamme sinua leijukkeen suunnittelussa ja luomisessa).

Siirry luomaan leijuke


 

Lisätietoja saat Pohjoissavolaiset.fi – järjestötietopalvelun ylläpidolta. Ota yhteyttä!

  • Sähköpostilla: pohjoissavolaiset(at)pssotu.fi
  • Palautetta ja kehittämisehdotuksia tai yhteydenottopyynnön voit jättää meille yhteydenottolomakkeen kautta.

Lue lisää verkkopalvelun muista rajapintamahdollisuuksista Toimeksi.fi-sivuilla.Muokattu viimeksi: 29.09.2020