ANTI – Contemporary Art Festival yhdistys ry

ANTI – Contemporary Art Festival yhdistys ry:n tarkoituksena on edistää nykytaidetta, kulttuuria sekä taiteilijoiden ja taidetapahtumien kansainvälistymistä. Tarkoituksensa täyttämiseksi yhdistys koordinoi ja järjestää kansainvälistä nykytaiteen tapahtumaa, ANTI-festivaalia.

ANTI-festivaali järjestetään vuosittain Kuopiossa. Ympäri maailmaa tulevien taiteilijoiden teokset ottavat haltuunsa kaupungin julkisia tiloja – koteja, kauppoja, toreja, yrityksiä, metsiä, järviä. Yleisö ja erilaiset yhteisöt pääsevät arjen keskellä osaksi teoksia – tekemään ja kokemaan niitä.

Tapahtuma on esittänyt ja tilannut teoksia maailman kiinnostavimmilta taiteilijoilta Euroopasta, Yhdysvalloista, Australiasta, Meksikosta, Japanista ja johtavilta taiteilijoilta Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Islannista. Ylpeinä tuemme kasvavaa nousevien taiteilijoiden joukkoa ja usein nostamme
ensimmäisenä heitä kansainvälisen huomion kohteiksi.

ANTI on monipuolinen taideorganisaatio, jonka toiminta ei nykyisin käsitä ainoastaan viikon mittaista festivaalia kerran vuodessa. Osallistumme taiteen ja taiteilijoiden työn kehittämiseen ympärisvuotisesti erilaisten yhteistyöhankkeidemme kautta.


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Kulttuurialanyhdistykset

Teemat

kulttuuri ja taide

Asiasanat

esittävä taide, taide, taide ja kulttuuri, tapahtumat, esitystaide, kuvataide, kulttuuripalkinto, kulttuuri, lastenkulttuuri, Kuopio (paikallinen yhdistys)

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Nahkurinkatu 1, 70600 Kuopio

    Nahkurinkatu 1, 70600 Kuopio, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Kuopio
Sähköposti:
info@antifestival.com
Puhelin: 050 305 2005

Lisätietoa verkossa

www.antifestival.com

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Kuopio

Nahkurinkatu 1, 70600 Kuopio

Nahkurinkatu 1, 70600 Kuopio, Suomi