Iisalmen Mielenterveystuki ry

Iisalmen Mielenterveystuki ry toimii eri tavoin mielenterveyden edistämiseksi ja ylläpitämiseksi Iisalmessa. Yhdistys on perustettu 1968 ja se on Suomen vanhin mielenterveysalan potilasyhdistys. Myös Mielenterveyden keskusliitto on perustettu Iisalmessa.

Yhdistyksen näkyvin toimintamuoto on mielenterveyskuntoutujien vertaistukikeskus Louhentupa, joka perustettiin 1999. Louhentupa on auki arkisin ja mahdollisesti lauantaisin. Louhentuvan toiminta on monipuolista: Kahvittelua, jutustelua Louhentuvalla, erilaisia ryhmiä, liikuntaa, matkoja ja retkiä. Louhentuvalle on jokainen tervetullut.

Kaksi keskeistä Iisalmen Mielenterveystuki ry:tä ja Louhentupaa kuvaavaa sanaa ovat kohtaaminen ja vertaistuki.

Louhentupa sijaitsee osoitteessa Kirkkopuistonkatu 25 (entinen nuorisotalo), kiinteistön itäsiivessä, pääovelta katsottuna rakennuksen oikeanpuoleisessa osassa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan yhdistyksen toimintaan ja Louhentuvalle!


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Muu, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Omais- ja läheisyhdistykset, Päihde- ja mielenterveysyhdistykset, Sairaus- ja potilasyhdistykset, Vammaisyhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

mielenterveys, osallisuus, kokemusasiantuntijuus, vertaistuki, vertaistoiminta, edunvalvonta, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, teemapäivät ja -viikot, matkat ja vierailut

Avainsanat

vertaistuki, kohtaaminen, vertaistukiryhmät, oma-apuryhmät, liikuntaryhmät, matkat ja retket, tapahtumat, Iisalmi (paikallinen yhdistys)

Kohderyhmä

kuntoutujat, pitkäaikaissairaat, kokemusasiantuntijat, läheiset ja omaiset, kaikille

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Osoitteet

  • Kirkkopuistonkatu 25, 74100 Iisalmi, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Iisalmi
Sähköposti:
louhentupa@meili.fi
Puhelin: 0443566720

Lisätietoa verkossa

Iisalmen Mielenterveystuki ry:n kotisivut

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Iisalmi

Kaupunginosa / Kylä
Kirkonsalmi

Kirkkopuistonkatu 25, 74100 Iisalmi, Suomi