Iisalmen Pelastakaa Lapset ry

Haluamme tukea lapsiperheiden arkea ja lisätä lasten arvostusta ja auttaa vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja nuoria. Edistämään lapsen edun toteutumista YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen mukaisesti paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Teemme ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä olemalla aktiivisesti mukana Perheentalo-yhteistyön kehittämisessä sekä tukemalla Pelastakaa Lasten tukihenkilötoimintaa ja Isämies-toimintaa.

Tällä hetkellä keskeisin työmuoto on Eväitä Elämälle -ohjelma, jonka avulle tuetaan syrjäytymisvaarassa olevien lasten koulunkäyntiä ja harrastamista. Siinä tuetaan lukiolaisten ja ammattikoululaisten oppikirjojen ja oppimateriaalin hankintaa ja lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia. Tuki on tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Teemme vaikuttamistyötä lapsen oikeuksien edistämiseksi.


Palvelemme kielillä

Suomi, Ruotsi, Englanti

Toimiala

Muu, Ihmisoikeus- ja rauhanjärjestöt, Lapsi- ja perheyhdistykset

Teemat

demokratia ja ihmisoikeus, edunvalvonta, lapsuus ja perhe-elämä, vaikuttaminen, keräykset ja avustustoiminta, vapaaehtoisuus, yhdistyksen sääntömääräinen toiminta, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

lastensuojelu, lapsenoikeudet, lapsiperheet, yhdenvertaisuus, tukeminen, vapaaehtoistyö, varainkeräys, syrjäytymisen ehkäisy, harrastusten tuki, oppimateriaalituki, kansalaisvaikuttaminen, hyväntekeväisyys, Iisalmi (paikallinen yhdistys)

Kohderyhmä

perheet, lapset ja nuoret

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Pohjolakatu 6 L 6, 74100 Iisalmi

Yhteystiedot

Kotikunta: Iisalmi
Sähköposti:
iisalmi@pelastakaalapset.net

Lisätietoa verkossa

Verkkosivut

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Iisalmi

Kaupunginosa / Kylä
Iisalmi

Pohjolankatu 6, Iisalmi, Suomi