Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset

Maa- ja kotitalousnaiset on valtakunnallinen ruoan, maaseutumaiseman sekä yrityspalveluiden asiantuntijajärjestö sekä maaseutuhenkisten ihmisten suuri ja aktiivinen verkosto. Maa- ja kotitalousnaisten Keskus ja piirikeskukset saavat toimintaansa avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Maistuva, viihtyisä ja elinvoimainen maaseutu
Tarjoamme asiantuntijapalveluja, neuvontaa ja koulutusta.

MKN Ruokaneuvot
Asiantuntijamme järjestävät ruokakursseja, luentoja ja tapahtumia. Olemme ruokakulttuurin, ravitsemuksen ja ruokakasvatuksen osaajia.

MKN Maisemapalvelut
Tarjoamme monipuoliset maiseman- ja luonnonhoitoon liittyvät suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut. Edistämme mm. avoimen kulttuurimaiseman hoitoa, maatalousluonnon monimuotoisuutta ja rantojen kunnostamista.

MKN Yrityspalvelut
Asiantuntijamme auttavat yritystoiminnan eri vaiheissa. Kehitämme, tuotteistamme, koulutamme ja neuvomme. Ydinosaamisemme on ruoka-, matkailu-, ja elintarvikealalla.

Toimimme yhdessä ProAgrian kanssa. Tunnemme maaseudun arjen ja toimintaympäristön. Vahvuutenamme on laaja yhteistyöverkosto.

Hyvinvoivat ihmiset
Maa- ja kotitalousnaiset on yksi Suomen suurimmista naisjärjestöistä: yhteisöllisyyttä luovat yli 1 000 paikallisyhdistä, joissa on noin 30 000 jäsentä. Paikallisyhdistykset järjestävät monimuotoista toimintaa, joka antaa jäsenille yhdessä tekemisen mahdollisuuksia. Yhdessä oleminen ja kokeminen antaa virkistystä, iloa ja voimaa ja lisää siten hyvinvointia.


Toimiala

Ammattiin ja elinkeinoon liittyvät yhdistykset, Asukas- kotiseutu-, kylä- ja kaupunginosayhdistykset, Harrasteyhdistykset, Naisyhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Asiasanat

ruoka, maisema, yhteisöllisyys, maaseutu, yritystoiminta, naisyrittäjyys, ruokakurssi, ympäristö, luonto, luonnon monimuotoisuus, Kuopio (paikallinen yhdistys)

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Puijonkatu 14, PL 1096, 70111 Kuopio

Yhteystiedot

Sähköposti:
sanna.louna@maajakotitalousnaiset.fi
Puhelin: 040 057 1642

Lisätietoa verkossa

Kotisivut

Facebook-sivut

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Iisalmi, Joroinen, Kaavi, Keitele, Kuopio, Kiuruvesi, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Varkaus, Vesanto, Vieremä

Puijonkatu 14, 70110 Kuopio, Suomi