Kallan Melojat r.y.

Kallan Melojat on kuopiolainen melonnan erikoisseura. Seurassa harrastetaan monipuolisesti eri melonnan lajeja, retkimelontaa, koskimelontaa ja kuntomelontaa. Seuran jäsenet osallistuvat myös kilpailutoimintaan. Pääosalle jäsenistöä harrastaminen on kuitenkin leppoisaa toimintaa, ja seura tarjoaa jäsenilleen yhteisön toiminnan ympärille. Seuran päätukikohta Kenola sijaitsee Kuopion Savisaaressa. Lisäksi seuran toinen tukikohta on Savolanniemessä.

Seuran toiminta pyörii ohjattujen melontojen ympärillä. Niitä ovat torstaisin seuran tukikohdasta järvelle suuntautuvat leppoisat torstaimelonnat, seuran ohjatut koskimelonnat, erilliset ja usein pidemmät melontaretket ja muut melontatapahtumat.

Kallan Melojat järjestää vuosittain useita kurssiryhmiä melonnan peruskurssille. Tällä kurssilla opetetaan melontaan liittyvät perustaidot ja -tiedot, ja sen pohjalta on mahdollista jatkaa harrastamista ja myös meloa yksin. Seuran jäsenet voivat, mikäli taidot ovat melonnan peruskurssin tasolla, myös harrastaa käyttäen seuran kalustoa tai vaihtoehtoisesti säilyttää omaa kalustoaan seuran säilytystiloissa.

Lisätietoa seuran toiminnasta seuran verkkosivuilta www.kallanmelojat.fi.


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Harrasteyhdistykset, Urheilu- ja liikuntayhdistykset

Teemat

urheilu ja liikunta, metsästys, kalastus ja veneily

Asiasanat

melonta, melonta ja veneily, harrastaminen, luontoretket, retkeily, Kuopio (paikallinen yhdistys)

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Savisaari 61, 70200 Kuopio, Suomi

Yhteystiedot

Sähköposti:
info@kallanmelojat.fi

Lisätietoa verkossa

www.kallanmelojat.fi

Seuran Facebook-sivu

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Kuopio

Savisaari 61, 70200 Kuopio, Suomi