Kuopion Kalevalaiset ry

Yhdistyksen vahvat juuret ovat suomalaisessa kansanperinteessä sekä Kalevalan tarinoissa. Vaalimme ja edistämme suomalaista kulttuuriperintöä ja arvoja myös seuraaville sukupolville. Yhdistyksemme toiminnassa pyrimme huomioimaan Kalevalaisten Naisten Liiton (KNL:n) teemavuoden sekä toteuttamaan myös paikallisperinteeseen pohjautuvia toimintojamme. Toiminta perustuu yhdistyksen säännöissä mainittuun tarkoitukseen ja toimintaan. Järjestämme vuosittain myös yleisötilaisuuksia joihin voi tulla mukaan myös muut kuin jäsenet, tällaisia ovat esim. kansallispukutuuletus, ja useimmat luennot.

Kuopion Kalevalaiset ry:n perustava kokous oli vuonna 1943, joten olemme yksi vanhimmista  KNL:n jäsenyhdistyksistä ja myös yhä toimivista kuopiolaisista yhdistyksistä.

 


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti

Toimiala

Muu, Harrasteyhdistykset, Kulttuurialanyhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, kulttuuri ja taide, matkat ja vierailut, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, käden taidot, tapahtuma, yhteistyö ja verkostot, virkistys, yleisötilaisuudet

Asiasanat

Kulttuuriperintö, kansanperinne, Laulu, musiikki, Aktiiviset järjestöt, kulttuuri, kulttuuri ja vapaa-aika, kulttuurin hyvinvointivaikutukset, kulttuuriyhdistys, kulttuurin vaaliminen, kulttuurin edistäminen, monikulttuurisuus, Kuopio (paikallinen yhdistys)

Kohderyhmä

jäsenet, kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Postiosoite

    Minna Canthin katu 66 D, 70100 Kuopio

Yhteystiedot

Kotikunta: Kuopio
Sähköposti:
kuopionkalevalaiset@outlook.com
Puhelin: 040 746 2600

Lisätietoa verkossa

Kuopion Kalevalaiset ry

Kalevalaisten Naisten Liitto

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Kuopio

Postiosoite