Lapinlahden Pilkkijät Ry

Yhdistyksemme on toiminut koko perheen kalaisien harrastusten parissa jo vuodesta 1985 ja mukana onkin jo kolmannen sukupolven väkeä vauvasta vaariin!
Vaikka kotisivuillamme puhutaan kilpailuista on meno enemmänkin leppoisaa yhdessäoloa yhteisen harrastuksen parissa. Kaikille meille luonnossa liikkuminen ja kalastaminen eri muodoissa on tärkeää.

Seuramme jäsenmäärästä noin puolet on nuoria. Johtuen nuorien innostuksesta kalaisaa harrastusta kohtaan seuramme panostaa nuorisotoimintaan runsaasti ja johtokunnan päätöksellä toiminta nuorten parissa kuuluu keskeisimpiin asioihimme seuratoiminnassa.

Vuoden mittaan teemme mm. useita kalastusretkiä nuorten kanssa, usein retket ovat nuorille ilmaisia ja paikalle menemme kummikyydein. Seuraile siis Facebook- ja kotisivujamme tulevista retkistä ja ilmoittaudu retkille ajoissa mukaan.

Seurassamme toimii myös Kala/Riistakerho. Kerhossamme on nuoria ohjaajina. Ole yhteyksissä jos ohjaaja apulaiseksi haluat. Luvassa pieni kulukorvaus vaivannäöstä, työtodistus ja kokemusta nuorten parissa työskentelystä. Kesällä pääset myös leirille ohjaajaksi.


Toimiala

Asukas- kotiseutu-, kylä- ja kaupunginosayhdistykset, Harrasteyhdistykset, Lapsi- ja perheyhdistykset, Luonto-, ympäristö- ja eläinsuojeluyhdistykset, Nuorisoyhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, lapsuus ja perhe-elämä, metsästys, kalastus ja veneily, ympäristö, luonto ja eläimet

Avainsanat

kaverin kanssa kalaan, harrastukset, kalastus, pilkkiminen, Lapinlahti (paikallinen yhdistys)

Kohderyhmä

kaikille, kuntalaiset

Ikäryhmä

kaikenikäiset, aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.)

Osoitteet

  • Lapinlahti, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Lapinlahti
Sähköposti:
kaarina.julkunen@gmail.com
Puhelin: 050 572 5996

Lisätietoa verkossa

Kotisivut

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Lapinlahti

Lapinlahti, Suomi