Lumikello ry

Lumikello ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia, nuoria ja vammaisia, ja pyrkii edistämään heidän oikeuksien toteutumista Suomessa ja naapurimaissa. Visionamme on lasten, nuorten ja vammaisten hyvinvoinnin edistyminen, jossa toteutuu jokaisen ihmisen oikeus elämään, suojeluun, kehittymiseen ja osallistumiseen. Tehtävänämme on parantaa sitä tapaa, jolla lapsia, nuoria ja vammaisia kohdellaan sekä saada aikaan välittömiä ja pysyviä parannuksia heidän elämään.

Tavoitteiden toteuttamiseksi yhdistys: järjestää ja toteuttaa Kuopiossa asuville maahanmuuttajanuorille neuvonta-, kurssi- ja harrastustoimintaa mahdollisimman pienellä hinnalla. Ilmaista neuvontaa järjestetään maahanmuuttajien omalla äidinkielellään. Yhdistys myös järjestää humanitaarista apua Venäjän lastenkodeihin ja tukee vaikeissa olosuhteissa olevia venäläisiä lapsia. Tavoitteena on myös järjestää monitaideleiriä karjalaisille orpolapsille ja vammaisille lapsille sekä nuorille.

Lumikello ry vahvistaa ja lisää Kuopiossa maahanmuuttajille tarjottavia, ketteriä, ruohojuuritasolla toteutettavia tapahtumia, työpajoja ja tilaisuuksia.


Palvelemme kielillä

Suomi, Venäjä

Toimiala

Ihmisoikeus- ja rauhanjärjestöt, Kulttuurialanyhdistykset, Lapsi- ja perheyhdistykset, Monialayhdistykset, Monikulttuuriset ja kansainvälisiin suhteisiin liittyvät yhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

demokratia ja ihmisoikeus, edunvalvonta, kotoutuminen, kulttuuri ja taide, lapsuus ja perhe-elämä, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, vaikuttaminen

Avainsanat

lapset, lapsiperheet, monikulttuurisuus, edunvalvonta, ihmisoikeudet, vaikuttaminen, Kuopio (paikallinen yhdistys)

Kohderyhmä

kaikille, lapset ja nuoret, maahanmuuttajat ja pakolaiset

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Kuopio, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Kuopio
Sähköposti:
lumikellokuopio@gmail.com
Puhelin: 040 150 4151

Lisätietoa verkossa

Verkkosivut

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Kuopio

Kaupunginosa / Kylä
Kuopio

Kuopio, Suomi

Henkilöt

Proshkina, Valentina

puheenjohtaja

p. 0401504151
s. valproshkina@gmail.com