Pohjois-Savon neuroyhdistys ry

Pohjois-Savon neuroyhdistys ry:n jäsenistöön kuuluu MS-tautia ja harvinaisia neurologisia sairauksia (harnes) sairastavia ja heidän läheisiään sekä yhdistyksen kannatusjäseniä.

Yhdistys edistää jäsenistönsä hyvinvointia ja järjestää virkistysmahdollisuuksia, välittää tietoa ja tekee yhteistyötä alueen muiden yhdistysten kanssa mm. edunvalvonnassa ja vaikuttamisessa. Yhdistystoiminnan kautta voit tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia.

Yhdistys järjestää jäsenilleen tilaisuuksia, joissa on mahdollisuus saada tietoa jäseniä kiinnostavista asioista liittyen esim. lääketieteeseen ja terveydenhuoltoon. Yhdistys toteuttaa virkistystoimintaa jäsenilleen liikunnan, matkojen ja retkien muodossa sekä osallistuu toimintaansa tukeviin erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Yhdistyksen säännöllinen toiminta tapahtuu kerhojen kautta.

 


Toimiala

Sairaus- ja potilasyhdistykset

Teemat

sairastaminen, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kerhot, kokemusasiantuntijuus, tukihenkilötoiminta, vertaistoiminta, vertaistuki

Kohderyhmä

läheiset ja omaiset, pitkäaikaissairaat, potilaat, jäsenet

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Yhteystiedot

Sähköposti:
psneuroyhdistys@outlook.com

Lisätietoa verkossa

Pohjois-Savon neuroyhdistys

Facebook
Instagram

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Iisalmi, Kuopio, Varkaus, Joroinen, Kaavi, Keitele, Kiuruvesi, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi, Vesanto, Vieremä